Üzemeltetői adatok:

Cégnév: "Szoboszló-Hús" Kft.
Cégjegyzékszám: 09-09-008072, Bejegyezte a Debreceni Törvényszék Cégbírósága

Adószám:12672970-2-09
Közösségi (EU) adószám: HU12672970

Ügyvezető: Tóth István
Adószám: 12672970-2-09
Székhely: 4242 Hajdúhadház, Dr. Földi János utca 61.

Szoboszló-Hús Kft mintaboltja(i):
Hivatalos weboldal: www.szoboszlohus.hu; www.szoboszlo-hus.hu
 
E-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ügyfélszolgálati kapcsolatfelvételei űrlap: Üzenetküldés menüpont
Központi telefon/fax: +36.52.276-444
 
Egyéb információk:
  • A Szoboszló-Hús Kft. honlapján közzétett képek, adatok, írások szerzői jogvédett anyagok. Másolása, utánközlése kizárólag az üzemeltető írásos engedélyével lehetséges. Ez alól kivétel az elektronikus formában létrehozott (pl. honlapon) hivatkozás a Szoboszló-Hús Kft. bármely oldalára, amely teljesértékű hivatkozásként működik (nem nofollow-os hivatkozás).
  • Rejtett telefonhívásokat technikai okok miatt nem áll módunkban fogadni, illetve azonosíthatatlan levelekre nem áll módunkban válaszolni. A telefonbeszélgetést rögzíthetjük! Felhívjuk továbbá szíves figyelmét, hogy vállalkozásunk a törvényekben foglaltak alapján úgy rendelkezik, hogy nyílvános adatbázisból gyűjtött email címeivel semmilyen reklámlevél, hírlevél küldő szolgáltatására nem íratkozik fel. Ilyen jellegű igény esetén előzetes beleegyezésünket kell kérnie!

  • Az e-mail címünkre érkező levelek SPAM és vírusszűrésen esnek át. Amennyiben 1 munkanapon belül nem kap választ kérjük telefonos elérhetőségünkön jelezze.